Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti Erdek, jandarma teşkilatının yıldönümünü kutladı

İYİ Parti Erdek, jandarma teşkilatının yıldönümünü kutladı

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisi´nin İYİ Parti´li üyesi İbrahim İlhan, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Erdek İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Yzb.Halil İbrahim İlanku, Merkez J.K

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisi´nin İYİ Parti´li üyesi İbrahim İlhan, Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Erdek İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Yzb.Halil İbrahim İlanku, Merkez J.Krk.Komutanı J.Kd.Bşçvş. Murtaza Karacüllü ile Tatlısu Jandarma Karakol Komutanı J. Kd.Üstçvş. M.Gökhan Kömürcü´yü makamlarında ziyaret etti.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ziyarette yaptığı konuşmada "Jandarma Teşkilatı 182 yıldır vatandaşların huzur ve güveliğini sağlıyor. Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla, üstlendiği her görevi başarıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyor, başta Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri olmak üzere tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.? dedi.
Erdek İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Yzb. Halil İbrahim İlanku ise ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, Jandarma teşkilatı olarak her daim Türk milletinin yanında olduklarını, Milli değerlere sahip teşkilatın, yurdun her bir karışında ay yıldızlı bayrağı dalgalandırdığını sonsuza kadar da dalgalanacağını kaydedip, İYİ Parti heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false