Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti heyeti Paşaliman Adası´na çıkartma yaptı

İYİ Parti heyeti Paşaliman Adası´na çıkartma yaptı

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, beraberinde İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim İlhan, Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Murat Çolak, İl Başkan Yardımcıları ve partilileriyle birlikte Paşali

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, beraberinde İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim İlhan, Erdek Belediyesi Meclis Üyesi Murat Çolak, İl Başkan Yardımcıları ve partilileriyle birlikte Paşaliman Adası´na adeta çıkartma yaptı.             

14 Ağustos 2021 Cumartesi günü gerçekleşen Paşaliman Adası ziyaretinde; Paşalimanı, Balıklı, Tuzla, Poyrazlı ve Harmanlı kırsal mahalleler gezilerek vatandaşlarla bir araya gelinip sorunlar dinlendi.
Ada´da yaşan kırsal mahalle sakinlerinin ortak görüşü; ?Yaşadıkları Paşaliman Adası´nın Marmara Bölgesi´nde Erdek ve Bandırma ilçelerine çok yakın olmasına rağmen imkanlardan faydalanamadıkları? yönünde oldu.
Ada´da 5 kırsal mahalle olmasına rağmen Sağlık Ocağı, Doktor ve hemşirenin olmadığı, devamlı açık olan PTT´nin olmadığı, İtfaiyenin olmadığı, Bankamatik´in olmadığı gibi sorunları İYİ Parti heyeti ile paylaşan ada halkı, bu eksikliklerin acilen giderilmesini talep ettiler.
Adalılar, ayrıca GESAŞ şirketinin araç ve şahıslardan Marmara Adası´na gidenden de, Paşalimanı Adası´na gidenden de aynı ücreti aldığı şikayetini dile getirirken, Pasalimanı Mahallesi´ne Narlı Mahallesi´nden feribot seferi konulması istendi.
Paşaliman Adası ziyaretini değerlendiren İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, ?Mahallelerimizin tüm sorunları ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. Bizlere eşsiz misafirperverlikte bulunan mahalle muhtarlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve tüm mahalle halkımıza teşekkür ediyoruz.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli