Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti İl Başkanlığına Tuna atandı

İYİ Parti İl Başkanlığına Tuna atandı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığına Nedim Tuna´yı atadı.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, aralarında Balıkesir´in de olduğu 8 ile il başkanlarının atandığını ve sayının 52´ye ulaştığını açıkladı.
Balıkesir İl Başkanlığına Nedim Tuna´yı atadıklarını açıklayan Aydın; ?Yürütülen titiz araştırma, istişare ve görüşmeler sonucu partimizin Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Kayseri, Ordu ve Tokat illerinin Kurucu İl Başkanları belirlenmiş; resmi görevlendirme ve yetkilendirme işlemleri tamamlanmıştır. Görevlendirilen 8 kurucu il başkanımızla birlikte bugüne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti Kurucu İl Başkanı sayısı 52´ye ulaşmıştır. Parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince görevlendirilen Kurucu İl Başkanları, illerinde İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, İlçe Başkanlıkları ve İlçe Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyelikleri için belirleyecekleri isimleri öngörülen sürede parti genel merkezinin onayına sunacaklardır. Görevlendirilen bütün Kurucu İl Başkanlarımıza ve teşkilatlarımızda görev alacak bütün arkadaşlarımıza üstün başarılar dilerim? dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığına atanan Nedim Tuna yaptığı yazılı açıklamada ?Bugünden itibaren Türkiye İYİ olacak, Balıkesir İYİ olacak sloganıyla yoğun tempoda çalışmalarımıza başlıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın? ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli