Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İYİ Parti kurmayları Balıkesir´de

İYİ Parti kurmayları Balıkesir´de

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özalel, Mustafa Cihan Paçacı ve Metin Ergün, iş dünyasının temsilcileriyle buluşmak için Balıkesir´e geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özalel, Mustafa Cihan Paçacı ve Metin Ergün, iş dünyasının temsilcileriyle buluşmak için Balıkesir´e geldi.
Balıkesir programı kapsamında İYİ Parti İl Başkanlığı binasında basın mensuplarının karşısına çıkan genel başkan yardımcıları siyasi gündemi değerlendirdi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Cihan Paçacı, İYİ Parti´nin kurulduğu günden bugüne ilkelerini koruduğunu belirterek, "Her siyasi partide kişisel bazda bazı problemler çıkabilir. Çok partili hayata geçtiğimizden bu yana çok yaşanmıştır ama partiler yoluna devam etmiştir. İYİ Parti´de de son dönemde kongreden kaynaklanan bazı arkadaşlarımızın itirazları oldu ama bugün için partimizi etkileyecek bir rahatsızlık söz konusu değildir. Arkadaşlarımız kendi istekleriyle partiden ayrılmış olabilirler. Bu doğal bir süreçtir." .edi.
İYİ Parti´nin Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun, İYİ Parti´nin Türk Milliyetçiliğinin merkezi niteliğinde olduğunu öne sürdü.
Milliyetçilik anlayışlarında vatandaşın aşını, işini, özgürlüğünü, hukukun üstünlüğünü ve benzeri kavramları esas alarak yürüdüklerini anlatan Ergun, partilerden ayrılıkların söz konusu olabileceğini ama bir operasyon niteliğini taşıması durumunda problem oluşturacağını vurguladı.
İYİ Parti´nin zemin bulup güçlenmeye başladığını ifade eden Ergun, şunları kaydetti: "Burada bu güçlenmeyle birlikte bazı arkadaşlarımızın, kişilerin, kurumların belki de rahatsızlıkları dile getirilmeye başlandı. Buradan soruyoruz? Ümit Özdağ İYİ Parti´de disiplin kuruluna sevk edildiği gün kendi bürosunda hangi partinin üst seviyedeki bir yöneticisiyle beraberdi? Bu stratejiyi birlikte mi oluşturdular? Bu sorunun cevabını kendisinin çıkıp vermesi gerekiyor. Türk siyaseti bu tip şeyleri çok gördü. İYİ Parti doğru yoldadır, milletimizin hizmetinde devam edecektir. Yöntemlere baktığınız zaman İYİ Parti ile ilgili söylediği, oluşturmaya çalıştığı yöntemler geçmiş dönemde FETÖ´nün oluşturduğu yöntemlerdir. Bu durum bizler için çok ciddi bir soru işaretidir. Ümit Özdağ´a ´FETÖ´cüdür´ demiyorum ama kullanılan yöntemlere baktınız zaman Türkiye´de 2010´lu yıllardaki FETÖ´nün kullandığı yöntemlere benzer yöntemler kullanılıyor. Bu da ciddi bir soru işaretidir. Biz de bunun peşindeyiz."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti kurmayları Balıkesir
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli