Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Lideri Akşener Balıkesir´den seslendi

İYİ Parti Lideri Akşener Balıkesir´den seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir mitingine katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Balıkesir mitingine katıldı.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener´in Balıkesir´de düzenlenen mitingine Erdek´ten 4 midibüs ve 20 araçtan oluşan konvoy ile birlikte yaklaşık 300 kişilik partili katıldı.
Kuvay-ı Milliye Meydanı´nda Balıkesirlilere hitap eden Akşener, 4.5 milyon kredi kartı borcu sahibi vatandaşın ve çiftçilerin borçlarını sileceğini söyledi.
İşsiz gençlere de iş bulacağını, iş bulamayanlara da vatandaşlık maaşı verileceğini belirten Akşener, vatandaşların AKP´den sıkıldığına vurgu yaparak, ?24 Haziran´daki seçimler için kapı kapı dolaşacağız. İYİ Parti ve Meral Akşener için oy toplayacağız? ifadelerini kullandı. 

İşte! Akşenir´in konuşmasından önemli satır başları: ?24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanı olacağım. İlk 100 gün içinde Balıkesir tekrar pırıl pırıl parlayacak. Sizlere ya iş bulacağım ya da iş bulununcaya kadar vatandaşlık maaşı bağlayacağım. Amerikan çiftçisi 1.5 liraya mazot kullanıyor. Oradan mısır ithal ediyorsun. Amerikan çiftçisi kazanıyor, benim çiftçim aç. Dolayısıyla bizim dönemimizde çiftçimiz 1.5 liraya mazot kullanacak. Kardeşim Balıkesir´in zeytinyağı dünyanın en iyisi. Niye markayı tescil ettirmiyorsun? Çünkü yerli ve milli değilsin! Şimdi 70 milyar dolara Türkiye´deki fabrikaları özelleştirdiler. Cebinize 3 kuruş girdi mi? Hayır. Fabrika kuruldu mu? Hayır. Peki ne oldu? Millete söven bir şahsın vergi borçları silindi. Sandıklara İYİ Parti sahip çıkacak emin olun. Hanımefendilerden rica ediyorum bizim sandıkları koruyup korumadıklarımızı kontrol edeceksiniz. Ve o gece akşama kadar, ıslak imzalar alınana kadar sandıkların başından ayrılmayacaksınız. Kapı kapı dolaşacaksınız hem İYİ Parti´ye, hem Meral Akşener´e oy isteyeceksiniz. Buradan sizlere sesleniyorum, ey korkak tavuklar! Gelin bakın şu meydana. Biz bu işi başaracağız, başaracağız, başaracağız.? Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli