Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti´den gazetemize ziyaret

İYİ Parti´den gazetemize ziyaret

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret ederek 46. yayın yılına başlamamızı kutladılar.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret ederek 46. yayın yılına başlamamızı kutladılar.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, İlçe Sekreteri Atilla Zeybek ve Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Özalp, güzel bir sürpriz yaparak, 46. yaşımıza basmamız dolayısıyla gazetemiz ofisine bir pasta getirdiler.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, 46. yaşımıza girmemiz dolayısıyla gazetemizin tüm kadrosunu kutlayıp, nice yıllara ulaşmamız temennisinde bulundu.
Ziyarette, partilerinin çalışmaları hakkında da bilgi veren İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ilçe teşkilatı olarak 380 üyeye sahip bulunduklarını belirterek şunları söyledi: "16 Mart 2020 tarihinde ilçe kongremizi yaptık. Pandemi döneminde yardıma ihtiyaç olanlara elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Kırsal mahallerimiz ve ilçe merkezindeki vatandaşlara gıda paketleri dağıttık. Bu arada pandemi nedeniyle işten çıkarılanlara maddi manevi destek verdik. 

16 Ağustos´ta iki adayın başkanlık için yarıştığı il kongremizi yaptık. Başkanlığa Özlem Ural seçildi. Çok iyi ve uyumlu bir il yönetimine kavuştuk. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerimiz sürüyor. Sivil Toplum Kuruluşlarını ve mahallelerdeki vatandaşları, ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizi pandemi önlemleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz." dedi.
20 Eylül 2020´de partilerinin genel kongresinin yapılacağına işaret eden Demir, şöyle konuştu: "Genel Kongremize üst kurultay delegesi olarak ben katılacağım. Balıkesir´den 31 il delegesi katılacak. Bandırma, Gönen ve Susurluk´tan ikişer, Manyas ve Marmara´dan birer üst delegenin katılacağı kongremizde, Genel Başkanımız Meral Akşener, yine tek adayımız olacak. Ayrıca 50 Genel İdari Kurulu (GİK) ve İl Disiplin Kurulu Üyesi seçilecek. İYİ Parti olarak son altı aydır ivmemiz sürekli yükseliyor. Ülkemizi yönetmeye talibiz, hedefimiz iktidar olmaktır." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı - Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti gazetemize ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı