Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ Parti´li Demir, milletvekili listesini değerlendirdi

İYİ Parti´li Demir, milletvekili listesini değerlendirdi

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, partisinin Balıkesir Milletvekili adaylarının kesinlik kazanmasının ardından listede yer alan isimleri değerlendirdi.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, partisinin Balıkesir Milletvekili adaylarının kesinlik kazanmasının ardından listede yer alan isimleri değerlendirdi.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, İYİ Parti Balıkesir milletvekili adayı olarak gösterilen isimler ile sıralama hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.
Demir, aday adaylarının arasından seçilen ve sıralamaya konulan isimlerin hepsini birbirinden değerli şahsiyetler olarak niteledi.
Balıkesir´de 27 aday adayının arasından 9 arkadaşlarının listeye alındığını ifade eden Başkan Demir "Balıkesir´de 27 aday adayı başvurumuz vardı. Gönül isterdi ki 27 arkadaşın hepsi listelere girebilsin.

Ancak genel merkezimiz ve il başkanlığımızın daha uygun gördüğü 9 kişi belirlendi. Eminim ki bu kadar birbirinden değerli aday adayları arasından bu 9 kişiyi belirlemek çok zor olmuştur." diye konuştu.
İYİ Parti olarak Balıkesir´i 3 bölgeye ayırdık
Listelerin belli olmasının ardından sıralama hakkında da görüşlerini açıklayan Demir, Balıkesir´i 3 bölgeye ayırarak ilk 3 sıraya bu bölgedeki en uygun adayı belirlediklerini söylerken, "Balıkesir´i merkez, güney marmara ve körfez olarak 3 bölgeye ayırdık. Merkez´den 1. sıraya hepimizin tanıdığı bildiği eski Balıkesir Belediye Başkanı şuan ki hala partimizin Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, ikinci sıraya içimizden biri olan Güney Marmara temsilcisi Manyas´lı Kamil Gültekin Öztürk, 3. sıraya da körfez adayı olarak Nezahat Salon hanımefendi uygun görüldü. Bu üç adayımızın sorumlu oldukları bölgelerde seçime kadar çalmadık kapı, gidilmedik kırsal mahalle, sıkılmadık el bırakılmayacak. Yine listede olan diğer arkadaşlarımız ve bizlerde var gücümüzle çalışacağız. Şunu da belirtmek de fayda var; bizim partimizde sıralamaya giremeyen diğer aday adaylarımızda küsüp kaçmıyor. Onlarda yine aynı heyecan ve şevkle çalışmalarına devam edecekler." dedi.
Temennim 9 - 0 ama 3-3-3 olur diyorum
Diğer partilerin listelerinin kesinleşmesinin ardından Balıkesir´de sonuçlarla ilgili de görüşlerini dile getiren Başkan Demir, "Gönül ister ki geçmişte Demokrat Parti´nin başardığı 7-0´ı bizde 9-0 olarak Balıkesir´de İYİ Parti olarak gerçekleştirelim. Tabii ki hedefimiz bu olacak. Çünkü hedefinizi ne kadar yüksek tutarsanız doğru orantılı olarak başarınızda aynı yükseklikte olur. Gönlümüz bunu istiyor ancak reel konuşmak gerekirse ben Balıkesir´de 3 İYİ Parti, 3 CHP ve 3´te AK Parti adayı çıkar diye tahmin ediyorum." diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Taygun Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli