Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ Parti 5. yılını kutladı

İYİ Parti 5. yılını kutladı

Meral Akşener’in genel başkanlığından 2017 yılından kurulan İYİ Parti, 5. yıl yaşını kutluyor.

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı, İYİ Parti'nin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle Erdek Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni programı düzenledi. 

Çelenk töreni programı kapsamında, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve parti ilçe yönetimi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, şunları kaydetti: “İYİ Partimizin kuruluşunun 5. yılı nedeniyle Atamızın huzurundayız. Bildiğiniz üzere 15 Ekim tarihinde Bartın Amasra da meydana gelen maden faciası nedeniyle İYİ Partimizin 5. Kuruluş Yıldönümü kutlama programları iptal edildi. Tüm üyelerimize ve milletimize iptal duyuruları yapıldı. Maden şehirlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bugün bir kutlama amacı ile burada değiliz. Yüreğimizin derinden yaralandığı acı duyduğumuz ve yas tuttuğumuz bu dönemde partimizin 5. Kuruluş yıldönümünüzde yani bugün 25 Ekim 2022 Salı saat 12.00 da tüm il ve ilçe teşkilatlarımız tarafından Atatürk anıtlarına eş zamanlı olarak çelenk sunuyoruz. Hepimiz buraya gelip bu ülkenin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün ve ilkesi etrafında toplanarak bağlılığımızın ve Cumhuriyeti ilelebet muhafaza etmek için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” 

Çelenk töreni programına; Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tar Tuna ile Erdek Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üyeleri katıldı.

Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Parti . yılını kutladı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı