Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Erdek, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı

İYİ Parti Erdek, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü partililerin katılımı ile Erdek'te kutlandı. 4. yaş günü pastası kesilirken, davetlilere ikramda bulunuldu.

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü partililerin katılımı ile Erdek'te kutlandı. 4. yaş günü pastası kesilirken, davetlilere ikramda bulunuldu.  
Türk siyasi tarihine, 4 yıl önce Meral Akşener liderliğinde adını altın harflerle yazdıran İYİ Parti’nin kuruluş yıldönümü İYİ Erdek İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programla kutlandı. 
Dün saat 15.00'da Yıldız Çay bahçesinde gerçekleşen kutlama etkinliğinin açış konuşmasını yapan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Bugün partimizin 4. Kuruluş Yıldönümü. 4 yıl önce bugün ülkemizin üzerinde partimizin GÜNEŞ’i parlamaya başlamıştır. Ne mutlu ki, sizler de bu güneşin doğuşunda taşın altına elinizi koyarak çoğulcu demokrasimizin yaşamasına katkı sağladınız. Her faaliyetimizde yanımızda oldunuz, sizlerle gurur duyuyoruz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İYİ’ki varsınız, İYİ’ki İYİ’ler safındasınız.” dedi. Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Meral Akşener ve tüm parti teşkilatlarının katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde görkemli bir şekilde kutladığımız 4. kuruluş yılı programında İYİ’lere seslenerek, “Devlet malına, yetimin hakkına emanetçi olup; emin ve güvenilir siyasetçiler olmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize, Cumhuriyet’in temel değerlerini korumaya ve kollamaya söz veriyor musunuz?” diye soran Genel Başkanımız Meral Akşener’e sizin adınıza bu sözü verdim.    
Konuşmasında ülkemizin “kurtuluş reçetesini de açıklayan Genel Başkanımız, sizlere içten ve samimi selamlarını gönderdi bende sizlere iletiyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatanımız için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.  
İktidara emin adımlarla yürüyen partimizin 4. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 
Kutlama programına katılan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ise yaptığı konuşmada, Millet ittifakı olarak İYİ Parti ile beraber 2023 yılında gerçekleşecek olan seçimde iktidara geleceklerine inandıklarını belirterek, İYİ Parti'nin 4. yaş gününü kutladı. 
Yapılan konuşmaların ardından üzerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in resminin bulunduğu pasta kesilerek katılımcılara ikram edildi. 
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve yönetimi ile parti üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen kutlama programına; Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hala Tuna, Memleket Partisi Erdek İlçe Başkanı Tamer Bostan, Erdek Belediye Meclisinin CHP ve İYİ Parti'li üyeleri ile partililer katıldı.  
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli