Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Demir: “Balıkesir’den en az 3 milletvekili çıkaracağız”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Demir: “Balıkesir’den en az 3 milletvekili çıkaracağız”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Balıkesir’den en az 3 milletvekili çıkaracağımıza, hatta dördüncü vekili zorlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Balıkesir aday listesinde partilerinin birinci sıra milletvekili adayı Turhan Çömez’in bulunmasını büyük avantaj olarak gördüğünü belirten Demir, “Genel başkan başdanışmanımız Turhan Çömez, bizim için önemli bir itici güç olacaktır” diye konuştu. 

Partilerinin Erdek ilçe örgütü üyesi sayısının 500’ün üzerinde bulunduğunu vurgulayan Demir, şunları söyledi:

“Çok iyi isimlerin yer aldığı bir Balıkesir aday listemiz var. Balıkesir ilinde propaganda çalışmalarımızı, il başkanlığımızın yaptığı üç ayrı ekiple sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza yalnız adaylarımız değil, aday adaylarımız da katılıyor. Erdek ilçe örgütümüzün Melek Demir’in başkanlığındaki Kadın Kolları da aktif bir çalışma uyguluyor. Partimizin kadın kotası yüzde 25 olarak belirlenmişti. Bu kota Erdek’te yüzde 40 dolayında bulunuyor.”

Türk halkının, 14 Mayıs’taki seçimde oylarını değişimden yana kullanacağına inandığını belirten Demir, “Çarşı pazar vatandaşlarımızın arasındayız. Hepsi pahalılıktan şikâyet ediyor. Partimize teveccüh çok fazla. 14 Mayıs seçiminde en az 25 oy alacağımıza, parlamentoda ise ‘İttifak Partisi’ olarak 350-400 arasında temsil edileceğimize ve ittifak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yüzde 55’in üzerinde oyla Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorum” dedi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı