Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Geren görevden alındı

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Geren görevden alındı

İYİ Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Geren görevden alındı.

İYİ Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Geren görevden alındı. 
Erdek’te CHP’den son seçilmiş Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya yakınlığı ile bilinen Süleyman Geren, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir tarafından görevden alındı. 
İYİ Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınmasının ardından konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Geren, Hüseyin Sarı ile görüştüğü ve yakın olduğu için görevden alındığını iddia etti. 
Yaklaşık 3 yıldan bu yana İYİ Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarı ile yürüttüğünü öne süren Geren, devamında şunları kaydetti: “Erdek’in seçilmiş son belediye başkanı Hüseyin Sarı ile olan yakınlığımdan dolayı görevden alındığımı düşünüyorum. Ancak biz seçimlerde CHP ile ittifak yapmıştık. CHP’li arkadaşlarım ile seçim çalışmalarını birlikte yürüttük. Yani benim seçilmiş son belediye başkanı Hüseyin Sarı ile yakın olmam kadar doğal bir durum olamazdı. Madem ki görevden alındım bende başım dik ve anlım ak bir şekilde partimden istifa ediyorum. Kendimden hiçbir zaman ödün vermedim vermem de, herkese siyasi hayatında başarılar diliyorum.”  
Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı