Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Akşener’in Bandırma ziyaretini değerlendirdi

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Akşener’in Bandırma ziyaretini değerlendirdi

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında karalama kampanyası yapanlara tepki gösterdi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında karalama kampanyası yapanlara tepki gösterdi. 
İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin adeta mitinge dönüştüğünü kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Ural, Akşener’in milletin gönlünde taht kurduğunu ifade etti. 
Ural, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir ziyareti ile ilgili okuma ve araştırma yetisi kıt olan kişiler tarafından yine hiçbir araştırma yapılmadan yazılar yazılmış. Yıl 2020… Aylardan Şubat, insanlar soğuktan korunmak için paltolarını üzerlerine çekmişler. Tabi ki sizden süslü cümleler beklemiyoruz ama elinizin altında internet ve aradığınız aramadığınız tüm bilgiler bir tık uzağınızda duruyor bir bakın yazmadan önce. 2020 Şubat’ı, İYİ Parti Lideri Akşener, Türkiye Turu kapsamında, 26-27-28 Şubat’ı Balıkesir’e ayırmış ve büyük bir coşkuyla devam eden ziyaret sırasında, 27 Şubat’ta, tüm ülke, Suriye’de yaşanan ve Şanlı Türk Ordusu’nun 34 evladının şehit olmasıyla sonuçlanan hava saldırısı ile sarsılmıştır. 28 Şubat’ta ziyaret edilecek olan Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerimiz, Genel Başkanımızın Ankara’ya dönmesi nedeniyle yapılamamıştır. Bu vesile ile tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun, tüm gazilerimize de acil şifalar dileriz. Sizler, Büyük Türk Milleti tarafından asla unutulmayacak ve Türk Milleti var olduğu sürece rahmet ve minnetle anılacaksınız. Gazilerimize protez bacaklarını, madalyalarını yerlere attıranlar, prensleri tarafından kandırılarak dünya tarihinin en büyük ihanetine alet olanlar, keşke yunan galip gelseydi diyenler, böyle bir sorumluluk bilincine sahip olmanızı zaten beklemiyorduk. Genel Başkanımız Meral Akşener yurt gezilerine ülke genelinde hız kesmeden devam ederken, yapılamayan Güney Marmara Balıkesir programımız için şehrimize tekrar teşrif etti. Programına da kaldığı yerlerden devam etti. Hani şu silmeye çalıştığınız Devlet hafızası var ya tam da bu sebepten esnaf ziyaretleri için Bandırma’dan başladı. Öncelikle liderimizin ziyareti esansında yanımızda olan ve yanımızda olamayıp gönlü bizimle olan çok kıymetli Balıkesir halkına, İYİ Parti teşkilatlarına, günlerdir medyada Genel Başkanımız Meral Akşener için doğru haber yapan basın mensuplarımıza, Balıkesir geçmiş dönem Milletvekili Turhan Çömez’e, bu yolda bizlere inanan ve güvenen herkese teşekkürlerimizi borç biliriz.” 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı