Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Balıkesir Barosu’nu ziyaret etti

İYİ Parti İl Başkanı Ural, Balıkesir Barosu’nu ziyaret etti

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, partisinin Gençlik Kolları Başkanı Av. Serhat İnce, İl Başkan Yardımcısı Av. Ömer Yılmazcan...

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, partisinin Gençlik Kolları Başkanı Av. Serhat İnce, İl Başkan Yardımcısı Av. Ömer Yılmazcan, Karesi İlçe Başkanı Av. Semih Tunçlu, Meclis Üyesi Av. Emine Nur Çölleri ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. Murat Küçüker’i de yanına alarak, yakın zamanda seçimleri kazanarak Balıkesir Baro Başkanı olan Av. Erol Kayabay’ı makamında ziyaret etti.
Nezaket ziyareti olarak gerçekleşen görüşmede, hukukçuların sorunları hakkında bilgiler edinildi. 
Avukatların emekli maaşlarının çok düşük olmasından, çoklu baro sisteminin getirdiklerine kadar birçok konuda yaşanan sorunları not alan İYİ Parti heyeti, Erol Kayabay ve genç ekibine başarılar diledikten sonra İYİ Parti Kepsut İlçe Başkanı Tuğrul Tugay’ın daveti üzerine Hotaşlar, Osmaniye ve Mahmudiye Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlara dokunmaya ve onları anlamaya çalıştılar.
20 yıldır çözülemeyen, çözülmeye de niyeti olmayan ve tüm Balıkesir’in sağlığını riske atan, Simav Çayı’ndaki kirlilikten dert yanan kırsal mahalle sakinleri, “Simav Çayı’nda ölecek canlı kalmadı” sözleriyle tepkilerini dile getirdi. 
Kırsal mahalle ziyaretlerinde edindikleri bilgileri paylaşan İYİ Parti İl Başkanı Ural, şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyesinin satışını yaptığı kırsal mahalle arazileri için ‘Çanakkale Savaşı’ndan sonra açılan meydanları şimdi Büyükşehir satıyor’, kırsal mahalleler boşaltılmak isteniyor. Su zamları, mazot ve gübre fiyatlarının engellenemez yükselişinin yanı sıra emeklerinin karşılıksız kalmasına tepki olarak mahalle sakinleri ‘Az kaldı ayağımızdaki pantolonu da alacaklar’ sözleriyle tepki gösteriyor. Her seçim zamanı verilen sözlerden ve kendilerine yapılan saygısızlıklardan sıkılmış ve boğulmuş durumdalar.” 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı