Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti İl Teşkilatından Kızılay’a ziyaret

İYİ Parti İl Teşkilatından Kızılay’a ziyaret

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve İl Yönetim Üyeleri, ülkemizde her yıl, 29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arasında, Türk Kızılayı ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmak için kutlanan ‘Kızılay Haftası’ kapsamında,

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve İl Yönetim Üyeleri, ülkemizde her yıl, 29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arasında, Türk Kızılayı ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmak için kutlanan ‘Kızılay Haftası’ kapsamında, Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi ziyaret ettiler. 
İYİ Parti İl Başkanı Ural, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ülkemizde ve tüm dünyada iyilik için yola çıkmış bu kuruluşun değerinin, hastanede kana ihtiyacımız olduğunda, yaşanan afetlerde çaresiz kaldığımızda, bazen kafamızı sokacak bir yer bulamadığımızda değil, her ne olursa olsun her zaman bilinmesi gerektiğini düşündüklerini açıkladı. 
Varlığından güven duyduğumuz bu kurumun yıpratılmasına göz yummayıp İYİ insanlar olmanın gerektirdiği şekilde hareket ederek, Türk Kızılayının oluşturmak istediği farkındalığa destek vermek için kendilerinin kan bağışında bulunduklarını belirten İYİ Parti İl Başkanı Ural, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Balıkesir Türk Kızılay’ı çalışanlarına ve kan bağışında bulunan tüm iyilere teşekkür ettiklerini kaydetti. 
Gün içinde İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nda kendisini ziyarete gelen İYİ Parti Edremit Kadın Politikaları ve İlçe Yönetimine de ayrıca teşekkür eden Ural “Güneşin Kadınları Edremit Kooperatifi’nin açılış törenine davet edildik. Bilmeyenler için Güneşin Kadınları Projesi hakkında kısa bir açıklama yapmak isterim: Bu proje İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde 2 yıl önce başlatılmıştır ve Kadın Politikaları Başkanımız Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu koordinatörlüğünde 81 ilde yürütülmektedir. Güneşin Kadınları Kooperatifleri üreten, güçlü ve kendine güvenen, başta ekonomi olmak üzere hayatın her alanında kadınlarımızın daha aktif olmasını hedefleyen bir kooperatiftir. İki yıldan bu yana birçok ilimizde yoğun bürokratik işlemlerin üstesinden gelerek açılışlarını yapan iyilerin arasına Balıkesir ilimizin de dahil olmasında emeği geçen tüm cesur yürekli kadınlarımıza çok teşekkür ediyoruz. ‘Evdeki işler yetmiyor mu’ diyen vizyonsuz zihniyete inat ‘Kadınlar iş aradığı için işsizlik yüksek’ diyerek kendi beceriksizliklerini örtmeye çalışanlara rağmen ‘biz de varız’ diyen tüm kadınlarımızı gönülden tebrik ediyor ve Allah ayağınıza taş değdirmesin” diyerek tüm engellemelere rağmen çalışmalarına kaldığı yerden daha güçlü, daha inançlı bir şekilde devam edeceğinin sinyalini de vermiş oldu.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı