Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Mersin Milletvekili Bandırma İlçe Başkanlığında

İYİ Parti Mersin Milletvekili Bandırma İlçe Başkanlığında

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali içinde yer alan “Türkiye ve dünyada iklim krizi” paneli için konuşmacı olarak gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, partisinin Bandırma İlçe Başkanlı

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali içinde yer alan “Türkiye ve dünyada iklim krizi” paneli için konuşmacı olarak gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, partisinin Bandırma İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Panelden önce ilçe başkanlığına, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte gelen Sıdalı, Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
İlçe Başkanı Sert, konuşmasında, Bandırma’daki oylarının yüzde 30 bandında olduğunu belirterek, “Balıkesir’de en az 3 milletvekili çıkarmayı, hatta 4’ü zorlamayı hedefliyoruz” dedi. Ardından söz verilen İl Başkanı Özlem Ural, sanayileşmeye değil, çevreye duyarsız, rant amaçlı projelere karşı olduklarını belirtti. Balıkesir Körfezi, Ayvalık ve Edremit ilçelerinde ranta yönelik projeler olduğuna dikkati çeken Ural, İYİ Parti’den parlamentoya girdikten sonra istifa ederek AK Parti saflarına katılan İsmail Ok’a kızgın olduklarını belirterek, “Partililerimiz, ona hakkımızı helal etmiyor” dedi. Ural, önümüzdeki seçimde, Balıkesir ilinden en az 3 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. İktidarın, ülkemizde tarım ve hayvancılığı bitirdiğine, mazot zamları nedeniyle traktörlerin damlara kapatıldığına işaret eden Ural, köylülerimiz artık ‘kapımızın önünde k sadece iki köpeğe bakabiliyoruz’ diye konuştu.
İYİ Parti kurucular kurulu üyesi ve Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, “Seçime çok az kaldı. Genelde çok iyi gidiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
Sıdalı’ya, partili bir üye tarafından yapılan el işi bir tablo da armağan edildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli