Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti Teşkilatı sahada

İYİ Parti Teşkilatı sahada

Meral Akşener liderliğinde uzun süredir seçim hazırlıklarına devam eden İYİ Parti teşkilatları saha çalışmalarına hız kazandırdı.

Meral Akşener liderliğinde uzun süredir seçim hazırlıklarına devam eden İYİ Parti teşkilatları saha çalışmalarına hız kazandırdı. 
İYİ Parti teşkilatlarının saha çalışmaları kapsamında, ilçemizde de İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Politikaları Başkanlığı heyeti, Erdek İlçesi’ne bağlı kırsal A.Yapıcı, Tatlısu, Çayağzı ve Karşıyaka mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi.
Ziyaret hakkında konuşan Başkan Arif Demir “Tüm teşkilatlarımız büyük bir heyecanla çalışmaktadır. Dolayısıyla bizlerde aynı heyecan ve şevk ile saha çalışmalarımızı arttırdık. Erdek ilçemiz ve bağlı tüm kırsal mahallelerde İYİ Parti Bayrağı dalgalanacaktır. Ziyaret ettiğimiz kırsal mahallelerde esnaf, vatandaş ve muhtarlarla bir araya gelindi, talepleri not alındı.” dedi. 
Ziyaret ettikleri mahallelerde bir araya geldikleri mahalle sakinlerinin, iktidarı ‘har vurup harman savuran bir iktidar’ olarak tanımladıklarını dile getiren İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, vatandaşların hayat pahalılığından bunaldığını gözlemlediklerini, iktidarın başka konularla algı yapacağına enflasyon sorununu ivedilikle çözecek önlemler almasını istedi. 
Mahalle ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden Demir, ziyaret programının belirli aralıklarla devam edeceğini sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Parti Teşkilatı sahada
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı