Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İYİ Parti’den Balıkesir’de seçim güvenliği toplantısı

İYİ Parti’den Balıkesir’de seçim güvenliği toplantısı

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından, Balıkesir’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından, Balıkesir’de seçim güvenliği toplantısı yapıldı. 
Balıkesir Abdülhamit Han Sarayı Kültür Merkezi’nde düzenlenen seçim güvenliği toplantısına ilçemizden İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir katıldı. 
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, seçim kurulu temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, doğru tutanaklar doğru yerlere ulaşana kadar çalışacaklarını belirterek, gerekirse sandıkların üzerinde yatılacağını söyledi. 
İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, ise yaptığı konuşmada, sağlıklı bir seçmen listesiyle seçimlere girebilmek için aylardır çalıştıklarını, Seçim İşleri Başkanlığı olarak seçmen listeleri üzerinde başlatılan kapsamlı incelemelerin devam ettiğini bildirdi. 
İtirazları yapacak, partimizi temsil edecek il ve ilçe seçim kurulu üye ve temsilcilerinin eğitimlerinin verilmesine devam edildiğine vurgu yapan Sunat “Okul sorumlularımızın, sandık kurulu üyelerimizin ve müşahitlerimizin atamalarını bugünden gerçekleştiriyoruz. İl ve ilçelerde seçim koordinasyon merkezlerini oluşturuyoruz. Seçime kadar ve seçim günü kullanacağımız İRİS – İYİ Parti Raporlama ve İletişim Sistemi hazır. Seçim günü sandık sonuçlarını sistemimize yükleyecek ekiplerimizi oluşturuyor ve eğitiyoruz. Bütün bu çalışmaları seçime tek başımıza girecekmiş gibi yapıyor, ayrıca 6'lı masadaki siyasi partilerle de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyor. Vatandaşlarımızın sandığa atacağı her oy, seçime katılan siyasi partilerin güvencesi altındadır. İYİ Parti olarak her türlü tedbiri alıyoruz. Erken, baskın veya her türlü yapılacak seçime hazırız. Bunu için vatandaşlarımızın tek bir oyunun zayi olmasına müsaade etmeyeceğiz.” dedi. 
İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Burcu Akçaru, Av. Oktay Öztürk, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Kurucu GİK Üyesi Em. Korgeneral Ali Lapanta, İYİ Parti Balıkesir Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Balıkesir ilçelerinin tüm İlçe Başkanları, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Seçim Kurulu temsilcileri hazır bulundu. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli