Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti’den DEVA Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti’den DEVA Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

İYİ Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erdek İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. 
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileğini iletti.
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, İlçe Başkan Yardımcıları Dilek Ener, Metin Elitok, Saliha Özgü ve Salih Akyıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İYİ ve DEVA Parti heyetleri karşılıklı olarak kendilerini tanıttıktan sonra ülke ve ilçemiz gündemi değerlendirildi. 
İYİ Parti İlçe Başkanı Arif Demir, ziyarette yaptığı konuşmada “Türkiye son dönemde tek bir zihniyet üzerine yönetilmekte ve demokrasi kültürü zayıflamaktadır. Farklı düşünenler susturulmaya çalışılmaktadır. Böyle bir dönemde partiler arası diyalog ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir.  Dolayısıyla önceliğimiz güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiştir. Bizde DEVA Partisi’ni ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik.” dedi. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise Türkiye’nin zor dönemlerden geçtiğine dikkat çekti. 
Türkiye'nin her alanda çok daha iyi bir yönetime layık olduğunun altını çizen DEVA Partisi İlçe Başkanı Sever, "Ülkemizin geleceği için çalışmak, her alanda politika üretmek zorundayız. Vatandaşlarımızın siyasetten beklentisi bu yönde olup, sorunlara çözüm istiyor." dedi. 
Türk kültürünün, İslam inancının birlik, dirlik ve samimiyet üzerine olduğunu kaydeden Sever, “İşsizliğin, yoksulluğun, yoksunluğun arttığı bir dönemde yeniden dirilişe neden olacak düşüncelerin, alternatiflerin dikkatlice dinlenilmesi gerektiğini söylüyoruz.                     

Çözümün adresi ortak akıl güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiştir.” diye konuştu. 
DEVA ve İYİ Parti heyetleri ziyaret süresince; Genel siyaset hakkında karşılıklı düşünceleri paylaşırken, güçlendirilmiş parlamenter sistemin faydaları ve geçişine yönelik çalışmaların yanı sıra yerelde Erdek’in ihtiyaca yönelik çözüm önerileri ortaya konuldu.
DEVA Partisi İlçe Başkanı Sever, ziyaretin sonunda İYİ Parti heyetini nazik ziyaretleri için teşekkür ederek uğurladı. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti’ Partisi’ ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı