Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti'den ihtiyaç sahiplerine destek

İYİ Parti

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ile hediye kartı dağıtımında bulundu

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ile hediye kartı dağıtımında bulundu 
İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve hediye kartı dağıtımında bulunan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, vatandaşların ramazan ayını kutladı. 
Gerçekleştirdikleri program hakkında açıklama yapan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Ramazan ayı birçok anlamının yanında Türk ve Müslüman coğrafyasında birlik, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Sahip olduklarımızı olmayanlarla paylaştığımızda; onların sofralarında berekete, kalplerinde huzura vesile olduğumuzu gördüğümüzde orucun ve Ramazanın anlamı daha iyi anlaşılır.” dedi. 
“Yanı başındaki komşusu açken tok olarak geceleyen kişi gerçek mümin değildir.” diyen bir Peygamberin ümmeti ile İYİ”lere böyle bir anlayışın yakışacağını işaret eden Demir, “Kendimiz için istediğimizi başkaları için de istememiz, her zaman hakkın ve adaletin yanında olmamız, kavga ederek değil paylaşarak bir ve güçlü olunduğunu artın fark etmemiz gerekiyor. Paylaşmanın ve dayanışmanın artarak devam ettiği, hak ve adaletin yerini bulduğu, insanca ve eşit yaşayacağımız nice Ramazanlara..." diyerek sözlerine ekledi.

Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Parti' ihtiyaç sahiplerine destek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli