Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İYİ Partili kadınlar Erdek’te buluştu

İYİ Partili kadınlar Erdek’te buluştu

İl Başkanı Özlem Ural: “Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz”

İYİ Parti, Balıkesir ilçe kadın kolları Erdek’te buluştu.
Emrullah Usta lokantasında, Erdek İlçe Kadın Politikaları Başkanlığının organize ettiği dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve Erdek İlçe Başkanı Arif Demir de hazır bulundu.
Kahvaltıda konuşan Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, “Kadın, toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur.
Unutulmamalıdır ki, İstiklal Savaşı’mızın Nene Hatun’u, Halide Edip Adıvar’ı ve Halime Çavuş’u da bizim kadınlarımızdı. Bizler, kadın ve erkeğin, bir bütünün iki yarısı olduğu geleneğinden geliyoruz. Siz kadınlar, bu ülkenin geleceğisiniz. Ana şefkatiyle bu ülkenin yaralarını saracağından kuşku duymuyoruz” dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural da konuşmasında, geride kaldığımız günlerde kutlanan “Anneler Günü” için anneleri bir kez daha kutlarken, “Devleti, yine bir anne olan, genel başkanımızın ellerine bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
İYİ Parti’nin halen Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğuna dikkati çeken Ural, şunları söyledi:
“Kadınlar olarak, erkeklerin bizi temsil etmelerini beklemeyelim. Biz kendimiz, temsil için siyasete girelim. Seçime çok az kaldı. Bir an önce sahaları çıkmamız gerekiyor. Yeni üyeler yapmalıyız. Ev ziyaretleri gerçekleştirmeliyiz. Ev ziyaretlerini ise en iyi kadınlar yapar. Çünkü kadınların, evlere girmesi çok daha kolaydır. Bugünkü iktidar, kendisi için ilk hedef olarak 2023 yılını göstermişti. İnanıyorum ki, 2023 yılında yapılacak seçimde, bu iktidarı, kendilerinin hedef gösterdiği tarihte, sandıkta yeneceğiz. Genel merkezimizin, önümüzdeki seçimde, Balıkesir’den başarı beklentisi çok yüksek. Kuvay-ı Milliye şehrinde yaşayanlar ve onların torunları olarak bize büyük sorumluluk düşüyor. Bu seçimde, partimizin Türkiye ortalamasında alacağı sonucun iki katını, Balıkesir’de alacağımız oylarla göstermeliyiz.”
Kahvaltıda, İYİ Parti’nin yeni üyelerine de rozetleri, İl Başkanı Özlem Ural tarafından takıldı.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Partili kadınlar Erdek’ buluştu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı