Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ´ler Erdek´te toplandı

İYİ´ler Erdek´te toplandı

İYİ Parti Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Erdek´teydi

İYİ Parti Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Erdek´te yapıldı.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve İYİ Parti Balıkesir ilçe başkanlarının katıldığı toplantı öncesinde, Erdek´teki bir çay bahçesinde birlikte kahvaltı yapıldı.

Doğru Yol Partisi´nin eski Balıkesir milletvekili ve Bakanı Baki Ataç´ın da hazır bulunduğu kahvaltıda ilk konuşmayı İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir yaptı.

Konuşmasına, bu toplantının Erdek´te yapılmasından ve konuk partilileri ilçelerinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu vurgulayarak başlayan Demir, şunları söyledi:

"İyiler, her zaman, özellikle zor günlerde birlik ve beraberliklerini dosta düşmana gösterirler. Biliyorsunuz, son zamanlarda parti içi ve parti dışı mihraklar, partimize ´çamur at, izi kalsın´ mantığıyla çamur atmaya çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki, o çamur, iyilerin üstüne yapışmaz. İzi de kalmaz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener´in yanında olduğumuzu buradan bir kez daha haykırıyorum. Bizim ve partimizin yegane amacı vatanımız, bayrağımız ve milletimizdir. Bizler, hiçbir zaman menfaat beklemeden, ´Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır´ düsturuyla elimizi taşın altına koyduk. Gündüz-gece demeden çalışmaya devam ediyoruz. Edeceğiz de..."

Demir, konuşmasının sonunda, İzmir depreminde hayatlarını kaybedenlere Allah´tan rağmet, yaralılara acil şifalar diledi.

NURETTİN GÜNEY KONUŞUYOR

Susurluk´un İYİ Parti´li belediye başkanı Nurettin Güney de konuşmasında, adalet kavramının her idarenin temel kavramı olması gerektiğine işaret ederek, ilçeye hizmetini bu ilke doğrultusunda sürdürdüğünü belirtti. Güney, konuşmasını "Halkımızı, sizleri ve ülkemizi seviyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene!" değerlendirmesiyle tamamladı.

İL BAŞKANI ÖZLEM URAL KONUŞUYOR

Son olarak söz verilen İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, partilerinin iktidar yürüyüşünü sürdürdüğünü belirterek, "Bizler, kurucu idarenin bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti´ne sahip çıkıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi eksiltmeden yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Ural, konuşmasının sonunda, İzmir depreminde yaşamlarını yitirenlere Allah´tan rahmet dilerken şunları söyledi:

"Deprem, Türkiye´nin bir gerçeği. Bu konuda önlem almakta gecikmenin bedelini ve zorluğunu İzmir depreminde bir kez daha gördük. Deprem konusunda yapmamız gerekenlere artık bir yerlerden başlamak zorundayız."

İYİ Partililer, esnaf ziyaretlerinde bulunmalarının ardından İYİ Parti ilçe binasında, İl Başkanı Özlem Ural´ın başkanlığında il koordinasyon kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. / ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek toplandı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli