Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İzmir-İstanbul Karayolu Çift Yönlü Ulaşıma Açıldı

İzmir-İstanbul Karayolu Çift Yönlü Ulaşıma Açıldı

Aniden başlayan yoğun kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan araçların oluşturduğu konvoydan dolayı kapalı olan Balıkesir-Bursa-İzmir yolu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yoğun çalışmalarıyla trafiğe açıldı.

Aniden başlayan yoğun kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan araçların oluşturduğu konvoydan dolayı kapalı olan Balıkesir-Bursa-İzmir yolu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin yoğun çalışmalarıyla trafiğe açıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 40 iş makinesi, 20 kamyon, 20 pikap ve 100 personelle yürütülen kar küreme, tuzlama ve araç kurtarma çalışmaları sonucunda araç trafiğine kapanan yol açıldı.
Yetkililer Balıkesir- Savaştepe güzergâhındaki yolun da tek şerit olarak trafiğe açıldığını bildirdi.
Şimdi sıra yolları kapanan kırsal mahallelerde
Balıkesir-İzmir ve Balıkesir-Bursa güzergâhındaki ana yolların açılmasına büyük katkı sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, doğum ve ani hastalık ihbarlarını göz önünde bulundurarak Kepsut-Dursunbey-Sındırgı- Susurluk ve Savaştepe ilçelerindeki kırsal mahalle yollarının açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yollarda mahsur kalan vatandaşların yemek ve su ihtiyacını karşılamak için bir günde 20 bin adet kumanya paketi dağıtmıştı.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli