Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Jandarmadan sürücülere yoğun denetim

Jandarmadan sürücülere yoğun denetim

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, mevsimsel koşullara bağlı olarak tarımsal faaliyetlerin artması nedeniyle traktör kazalarında artış olabileceği değerlendirildiğinden, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, mevsimsel koşullara bağlı olarak tarımsal faaliyetlerin artması nedeniyle traktör kazalarında artış olabileceği değerlendirildiğinden, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek tarım araçların karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla, 6-7 Mart 2021 tarihlerinde traktör denetimi gerçekleştirildi.
Traktör denetimi sonucunda; 1.222 araç kontrol edildi, 84 araca 44.410 TL idari para cezası uygulandı, 45 araç trafikten men edildi, 1 sürücü belgesi geçici olarak alındı.
Jandarmadan emniyet kemeri denetimi
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının azaltılması amacıyla 5 Mart 2021 tarihinde emniyet kemeri denetimi gerçekleştirildi.
Emniyet kemeri denetimi sonucunda; 2.393 araç kontrol edildi, 131 araca 70.353 TL idari para cezası uygulandı, 46 araç trafikten men edildi. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu