Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Jandarmadan il genelinde asayiş uygulaması

Jandarmadan il genelinde asayiş uygulaması

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 22-26 Aralık 2021 tarihleri arasında uygulama yapıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 22-26 Aralık 2021 tarihleri arasında uygulama yapıldı. 
Yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 28 aranan şahıs yakalandı, 7 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 9 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. 
Altıeylül İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 
Ayvalık İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Bandırma İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Bigadiç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 5 şahıs yakalandı. Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 3 şahıs yakalandı, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Erdek İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gömeç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Havran İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. İvrindi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 6 şahıs yakalandı. Kepsut İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Savaştepe İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Sındırgı İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli