Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Jandarmadan il genelinde asayiş uygulaması

Jandarmadan il genelinde asayiş uygulaması

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 29-31 Aralık 2021/ 1-3 Ocak 2022 tarihleri arasında uygulama ve yol araması yapıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 29-31 Aralık 2021/ 1-3 Ocak 2022 tarihleri arasında uygulama ve yol araması yapıldı. 
Yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında; 51 aranan şahıs yakalandı. 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 17 adet av tüfeği fişeği, 4 adet ruhsatsız tabanca, 17 adet tabanca fişeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 13 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. 
Altıeylül İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 
Aranan 4 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayvalık İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 6 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Bandırma İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 4 şahıs yakalandı. Balya İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet tabanca ele geçirildi. Bigadiç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Burhaniye İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 3 şahıs yakalandı. Edremit İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 11 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 13 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Erdek İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 4 şahıs yakalandı. Gömeç İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Gönen İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı. Havran İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. İvrindi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 3 şahıs yakalandı. Karesi İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 5 şahıs yakalandı. Kepsut İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Manyas İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı. Marmara İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Savaştepe İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 1 şahıs yakalandı, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 17 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Susurluk İlçesinde yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; Aranan 2 şahıs yakalandı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı