Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Jets Spor bünyesine üç spor dalı daha eklendi

Jets Spor bünyesine üç spor dalı daha eklendi

Bandırma Jets Spor Kulübü, 2019-2020 sezonuna yeni spor şubeleri ile giriyor.

Bandırma Jets Spor Kulübü, 2019-2020 sezonuna yeni spor şubeleri ile giriyor.
Halen Korumalı Futbol liginde 2. ligde mücadele eden Bandırma Jets yeni sezonda e-spor, beyzbol ve okçuluk şubelerinde de faaliyet gösterecek.
Türkiye Ragby Federasyonu´nun Türkiye Korumalı Futbol Ligi (Amerikan Futbolu) 2.liginde mücadele eden Bandırma Jets Spor Kulübü, Eylül ayından itibaren okçuluk, beyzbol ve e-spor alanında faaliyet gösterecek.
Bandırma Jets Spor Kulübü Başkanı Ertan Taştan: ?Dördüncü yılımıza girerken yeni şubelerimizi hayata geçiriyoruz. Daha kurumsal bir yapı haline gelip yeni şubelerimiz ile profesyonelleşmek istiyoruz. Okçuluk alanında İlçe Spor Müdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler olumlu neticelendi ve 17 Eylül Stadındaki okçuluk sporuna uygun bir çalışma salonu tahsis edildi. 30 kişilik kontenjanımızın 15 kişisi şu an tamamlandı. 1 Eylül´de okçuluk şubemiz çalışmalarına başlayacak.? dedi.
e-spor alanı ile ilgilide bilgi veren Bandırma Jets Spor Kulübü Asbaşkanı Yasin Nuri Çakır ?Elektronik spor ya da bilinen adıyla e-spor şu anda dünyada hızla yükselen bir spor dalı. Her bilgisayar oyunu e-spor olarak kabul edilmiyor ve elbette her bilgisayar oyunu oynayan da e-sporcu olamıyor. Ülkemizde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın bu konuda çalışmaları var. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından e-sporcu lisansı verilmekte, oyun oynayarak geçimini sağlayan kişiler profesyonel oyuncu olarak değerlendirilmektedir. Türkiye´nin büyük spor kulüplerinin espor şubeleri bu konuda ciddi yatırımlar yapıyor. Biz de Bandırma Jets Espor takımı olarak yeni sezona e-spor takımımızı kuruyoruz. Bilinen branşların dışında faaliyet alanı oluşturmak istiyoruz.? diye konuştu.
Haber : Ozan Ertuğrul



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli