Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Jimnastik Şampiyonası Balıkesir'de Düzenlenecek

Jimnastik Şampiyonası Balıkesir

Kulüplerarası Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası bu yıl Balıkesirde düzenlenecek.

Kulüplerarası Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası bu yıl Balıkesir`de düzenlenecek.
3 Mart 2013 Pazar günü Kurtdereli Spor Salonunda yapılması planlanan şampiyona da, hemen hemen tüm illerin sporcularından oluşan yaklaşık 150 sporcu mücadele edecek.
Balıkesir`den 10 sporcunun katılacağı Türkiye Şampiyonası için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Jimnastik Antrenörü Cemil Aldemir, şampiyonanın bu yıl ilimizde olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyip, çalışmaların sonucunu seyircilerin destekleriyle almak istediklerini belirtti. 
Aynı zamanda Balıkesir Jimnastik Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü de olan Aldemir, 3 Mart 2013`te düzenlenecek şampiyonanın güzel ve çekişmeli geçmesini beklediklerini öne sürüp, Balıkesirli jimnastik severlerin desteklerine ihtiyacımız olacak diyerek sözlerini tamamladı. 
Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek jimnastikçilerimizir, Selda Yöntem, Aysun Aysu, Zeynep Yıldırım, Gizem Ay, Güneş Hanım Menekşe, Sinem Tuyan, Gökçe Uçar, Rüya Koç, İrem Gülşah Alan ve Eylül Candan`ın olacağı açıklandı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı