Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kaanlar Gıda Balıkesir´de yatırıma hazırlanıyor

Kaanlar Gıda Balıkesir´de yatırıma hazırlanıyor

Türkiye´nin en büyük süt ve zeytin üreticilerinden Kaanlar Gıda Balıkesir´e geliyor.

Türkiye´nin en büyük süt ve zeytin üreticilerinden Kaanlar Gıda Balıkesir´e geliyor.
Türkiye´nin en büyük süt ve zeytin üreticisi olarak gösterilen, en büyük tesislere sahip firmalardan Kaanlar Gıda´nın yeni yatırımını Balıkesir´de yapması için devreye giren AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, firmanın yeni yatırımını Balıkesir´e yapacağını müjdeledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kaan, MÜSİAD Genel Başkanı ve Kaanlar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Kaan, Balıkesir OSB Müdürü Mesut Eray ve yetkililerin bulunduğu Balıkesir Organize Sanayi´de gerçekleşen toplantıda Türkiye´nin en büyük süt ve zeytin üreticisi firmanın Balıkesir´e yatırım yapmasında prensipte anlaşıldı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Canbey, 40 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren Kaanlar Gıda´nın 32 ülkeye ihracat yaptığını belirterek, ?Şirket bugün Tekirdağ ve Manisa Akhisar´dan sonra 3. fabrikasını Balıkesir´e yapacak. 100 dönüm üzerine kurulacak Balıkesir´deki fabrika kurulduğunda günde 1000 ton süt işlemeyi hedefliyor. Şirketin ilimize yatırım yapması için uzun zamandır görüşüyoruz. İnşallah bu yatırımla birlikte bölgemizde on binlerce insana ekonomik olarak dokunulmuş olacak.? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı