Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu, 2018´i ?asfalt yılı? ilan etti

Kafaoğlu, 2018´i ?asfalt yılı? ilan etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, TRT Radyo Haber´e konuk oldu, Fatih Akbaba´nın İncir Çekirdeği programında soruları yanıtladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, TRT Radyo Haber´e konuk oldu, Fatih Akbaba´nın İncir Çekirdeği programında soruları yanıtladı.
Başkan Kafaoğlu, 2018´de önceliklerinin yol ve su olacağını hatırlatarak, 2018 yılında Balıkesir´de yol sorununu ortadan kaldıracaklarını, tasarrufa gideceklerini ve 100 aracın belediye bünyesinden kaldıracağını açıkladı.
Kafaoğlu, ayrıca Balıkesir´e ikinci bir Değirmen Boğazı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını, İkizcetepeler Piknik Alanını Büyükşehir Belediyesi olarak alacaklarını ve yenileme yaparak vatandaşların hizmetine sunacaklarını vurguladı.
Kafaoğlu göreve geldikten bu yana makam kapılarını ve asansörleri vatandaşa açtıklarını, 10 binin üzerinde vatandaşın ziyarete geldiğini söyledi.
Muhalefet belediye başkanları ile uyum içerisinde olduklarını öne süren Kafaoğlu, ?Muhalefet belediyeleri büyükşehre açtığı davalardan vazgeçiyorlar, işçi sendikaları da açtıkları davalardan vazgeçtiler. Artık Büyükşehir Meclisinde barış, huzur ve mutluluk var. Herkesin kararına saygı duyuyoruz ancak vatandaşa hizmet için ortak çalışmayı önemsiyoruz. Yaklaşım, tatlı dil ve üslup çok önemli? dedi.
Hafta sonu Edremit ve Bandırma ilçelerinde program yapacaklarını ve bu konuda belediye başkanlarının yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Kafaoğlu Yağlı Güreşler Kentler Birliği Başkanı olarak da açıklama yaparak güreş severlere müjde verdi. Başkan Kafaoğlu ?Belediyeler güreşleri kendi imkanlarıyla yürütüyordu, şimdi birlik olarak çıtayı yükselteceğiz. Güreşlerde seyir zevkini yükselteceğiz. Bazı ihtiyaç olan yerlere er meydanı yapacağız. Mobil bir TIR alacağız, bu TIR güreş olan yere gidecek ve güreşçiler buralarda duş alacaklar. Ocak ayının ilk haftasında Antalya´da çalıştay yapacağız.? diye konuştu.
2018 yılında her yeri asfalt yapacaklarını kaydeden Kafaoğlu, ?2018 yılı asfalt yılı olacak ve asfaltla tanışmayan yer kalmayacak. Su konusunu da önemsiyoruz. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız olacak. Su fiyatlarında indirim yaptık bu Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Belediye olarak tasarrufa gidiyoruz. 75´i büyükşehir diğer belediyelerden de toplamda 100´ün üstünde aracı azaltacağız. 1 kalemde ciddi tasarruf olacak.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli