Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kafaoğlu, Almanya´da Aşure dağıtımında bulundu

Kafaoğlu, Almanya´da Aşure dağıtımında bulundu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Almanya temasları kapsamında Almanya´nın Karlsruhe kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği´ne bağlı DİTİB Merkez Camiinde aşure dağıttı.

Burada vatandaşlara hitap eden Kafaoğlu yaptığı konuşmada, Türkiye´nin son 16 yılda büyük yol aldığını ve artık gündem belirleyen bir ülke olduğunu söyledi.
Gurbetçilerle bir araya gelmekten ve aşure etkinliğinde olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Başkan Kafaoğlu ?Uzaklarda, Avrupa´nın ortasında Almanya´da kendi kültürünüzü yaşatmak için, inanç, örf ve adetlerinizi gelecek nesillere öğrettiğiniz için sizleri kutluyorum. Hiçbir zaman bizi biz yapan değerlerden taviz vermeyeceğiz. Son 16 yıldan bu yana Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çok büyük yol aldı. Artık sözü dinlenen bir Türkiye var, gündem belirleyen bir Türkiye var, bunlardan da rahatsız oluyorlar. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermesin.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli