Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu, dürüst temizlik işçisini ödüllendirdi

Kafaoğlu, dürüst temizlik işçisini ödüllendirdi

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personel Alaattin Kılıç, her gün rutin olarak temizlik yaptığı Altıeylül ilçe sınırları içerisinde bulunan Assuva parkta, sabah saatlerinde süpürge yaptığı esnada yerde içinde nakit para, kredi kar

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personel Alaattin Kılıç, her gün rutin olarak temizlik yaptığı Altıeylül ilçe sınırları içerisinde bulunan Assuva parkta, sabah saatlerinde süpürge yaptığı esnada yerde içinde nakit para, kredi kartları ve kişisel kimlikleri olan bir cüzdan buldu. Çevrede cüzdanın sahibinin olmadığı anlayan görevli personel yetkililere haber verdi.
Altıeylül Belediyesi yöneticileri kimlik bilgilerinden yola çıkarak, İstanbul´da yaşayan Birkan Özer´e ulaştı. Hafta sonu Balıkesir´de bulunan ailesini ziyarete gelen Özer, işi nedeni ile İstanbul´a dönmek zorunda kaldığı için babası Hasan Özer cüzdanı teslim alması için Altıeylül Belediyesine davet edildi.
Başkan Zekai Kafaoğlu´nun makamında personel Alaattin Kılıç´ı da yanına alarak cüzdanı Hasan Özer´e teslim etti.
Başkan Kafaoğlu dürüst personelini davranışından dolayı kutlarken ödüllendirdi.
Kafaoğlu personeline ??Doğru olanı yapmışsın Cenabı Allah doğruluktan ve dürüstlükten hiç birimizi hiçbir zaman ayırmasın´´ dedi.
Kayıp cüzdanı teslim almaya gelen Hasan Özer ise ?Bu zamanda böyle dürüst namuslu kişilerle karşılaşmak çok zor. Oğlum Birkan, dün gece işi nedeni ile İstanbul´a dönmek zorunda kaldı. Kötü niyetli kişilerin eline geçerse diye çok üzüldük, çok şükür ki bulundu. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu dürüst ve namuslu personel çalıştırdığı için tebrik ediyorum. Cüzdanı bulan temizlik işleri personeli Alaattin Kılıç kardeşimi de canı gönülden kutluyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli