Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kafaoğlu eğitimcilerle buluştu

Kafaoğlu eğitimcilerle buluştu

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Eğitim Bir-Sen Balıkesir Şube Yönetimi ve Altıeylül ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile biraraya geldi.

Pamukçu Sedefne Termal Otel´de gerçekleşen kahvaltılı istişare toplantısına Eğitim Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Eğitim Bir-Sen Altıeylül İlçe Temsilcisi Cüneyt Akçura ile sendika Yönetim Kurulu Üyeleri ve Altıeylül ilçesinde görev yapan okul müdürleri katıldı.
Eğitim Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Çabuk konuşmasında ?Başkanım öncelikle bu nazik davetinizden dolayı bizi ve arkadaşlarımızı burada ağırla-dığınızdan için sizin şahsınızda Altıeylül Belediyesine teşekkür ediyorum. Üstat Necip Fazıl ?Sen bir devsin, devlerin yükü ağır olur´ diyordu, evet gerçekten Eğitim Bir-Sen olarak yükümüz ağır, yolumuz uzun. Bu yüzden ülkemizin daha müreffeh bir ülke olması adına, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, ülkemiz için, milletimiz için her türlü fedakârlığı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Başta Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu olmak üzere Altıeylül Belediyesi´ne eğitime yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum? dedi.
Başkan Kafaoğlu, ??Eğitime ve Öğretime gönül vermiş cefakâr ve vefakar öğretmen arkadaşlarım. Sizler bizim için son derece önemlisiniz. Öğretmenler bizleri yetiştiren bizi hayata hazırlayan anne ve babadan sonra, bizlerin üzerinde en çok emeği ve hakkı olan sizlersiniz. Sizin görüşleriniz düşünceleriniz bizim için çok önemli, bu yüzden mesleğiniz çok kutsal´´ dedi.
Başkan Kafaoğlu sözlerine şöyle devam etti ??Sendikacılığı önemsiyorum, bende kendim Sağlık_Sen üyesiyim. Toplumun örgütlü olması, bir arada olması sadece kendi mesleği veya temsil ettiği kitlenin dertleriyle değil, özellikle ülkenin gündemiyle yaşadığımız coğrafyanın şartlarıyla, problemleriyle ve çözüm yollarıyla ilgilenmesi de son derece önemli, bu konuda okuyan öğreten ve düşünen beyinlersiniz. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi karşısında meydanlara çıkan ilk teşkilatlardan birisi olmanızdan dolayı da Eğitim Bir-Sen´e teşekkürü bir borç biliyorum. Altıeylül Belediyesi olarak bundan sonra sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltılı istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmayı, onlarla hasbihal ederek fikir ve düşüncelerinden istifade etmeyi, karşılıklı soru cevaplarla Altıeylül ile ilgili yapılan ve yapılacak hizmetleri bire bir konuşarak daha hızlı bir şekilde çözeceğiz. Her zaman okul müdürlerimizin yanındayız, okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını belediye olarak karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz´´.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli