Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kafaoğlu, haftanın 1 günü Edremit´te görev yapacak

Kafaoğlu, haftanın 1 günü Edremit´te görev yapacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Edremit´te oluşturduğu Körfez Koordinasyon Daire Başkanlığı Hizmet binasının açılışı önceki gün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Körfez Koordinatör Daire Başkanı Fatih Aka ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu; ?Ben de bundan sonra mesaimin haftada bir gününü burada, Edremit´te, Körfez Koordinasyon Binamızda geçireceğim.? dedi.
Haftanın belirli bir günü mesaisini Edremit´te geçireceğini ifade eden Başkan Kafaoğlu ?Ben de bundan sonra mesaimin haftada bir gününü burada, Edremit´te, Körfez Koordinasyon Binamızda geçireceğim. Sizlerle daha fazla beraber olacağım inşallah. Yine haftada mesaimin bir gününü de tabii ki Bandırma´daki binamızda geçirerek vatandaşlara daha yakın olacağız. Çünkü Balıkesir´in coğrafyası gerçekten çok büyük. İstanbul´un üç katı yüz ölçümüne sahip. 20 tane ilçesiyle 900 kırsal mahallesiyle oldukça büyük bir coğrafyadayız. Milletin ayağına hizmeti götürüyoruz. Bizimle görüşmek isteyen, bize ulaşmak isteyen insanlarımızın artık Balıkesir´e kadar gelmesine gerek yok. Haftanın bir günü mesaimizi burada geçireceğimiz için vatandaşlarımızla burada buluşmuş olacağız." dedi.
Kafaoğlu, daha sonra kendisi için hazırlanan makam odasına geçerek ilk misafirlerini ağırladı ve ilçenin sorun ve istekleri hakkında davetlilerden bilgi aldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli