Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kafaoğlu, herkesi yarının yaşlıları olacağını hatırlattı

Kafaoğlu, herkesi yarının yaşlıları olacağını hatırlattı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi Didar Kafaoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi´ni ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi Didar Kafaoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi´ni ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi. Yaşlılar ile uzun uzun sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Didar Kafaoğlu, onlara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini aldı.
Yaşlılar ile ilgili, her bireyin bir yaşlı adayı olduğunu hatırlatan Didar Kafaoğlu, "Yaşlılarımızı sadece bugünlerde hatırlamak, yarınlarda bizlerin de yılda bir gün hatırlanmamıza sebep olacaktır. Bunun yolunu hazırlayacaktır. Eğer, yarınlarda yaşlandığımızda hergün hatırlanmak istiyorsak bugün bizler de yaşlılarımızı her gün hatırlamak zorundayız. Yaşlılarımızı ziyarete giderken mutlaka çocuklarımızı yanımızdan eksik etmeyelim. Çocuklarımızın yaşlılarımızı sevmeleri, onlara ilgi göstermeleriyle ilgili onlara rol model olmalıyız" şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false