Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kafaoğlu : ?hizmet etmekle mükellefiz, spekülasyon yapmakla değil?

Kafaoğlu : ?hizmet etmekle mükellefiz, spekülasyon yapmakla değil?

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın açıklamalarının ardından eleştirilere cevap verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın açıklamalarının ardından eleştirilere cevap verdi. Belediyecilik felsefelerini ?belediye başkanı hizmetkârdır.? Sözleriyle özetleyen Kafaoğlu, Bandırmaspor´a destek vereceklerini ve spekülasyon yapmaktan çok hizmet etmeye önem verdiklerini anlattı.
Bandırmaspor´a verilecek desteğin kesinleşme noktasına geldiğini aktaran Kafaoğlu, ?Bandırmaspor´a da mutlaka destek olmamız lazım. Bandırmaspor´da da BALTOK adının olması lazım. İnşallah protokol de imzalanacak.? dedi.
?DURSUN BAŞKANI DA SEVİYORUZ?
Otopark harçlarının Büyükşehir Belediyesinin hakkı olduğunu belirten Kafaoğlu ?Maalesef Bandırma Belediyesi bunu bize yatırmıyor. Burada bir pazarlık söz konusu değil. Büyükşehir Belediyesi de bu paralarla uygun alanlar bulduğunda otoparklar yapacak. Zaten burada toplanan paraları başka bir yerde kullanılamıyoruz. Biz bunlarla ilgili resmi yazı yazmamıza rağmen cevap alamadık. Biz bunları polemik konusu yapmıyoruz, bizim hedefimiz Bandırma´da yaşayan insanlara hizmet etmek. Boynumuzun burcu, bu noktada ilçe belediyesinin, büyükşehir belediyesinin yapacağı hizmetler var. Birlikte çalışıyoruz. Asla kavgadan yana değiliz. Sevgi ve barış dili kullanarak Bandırmalılara hizmet etmek istiyoruz. Basında rakamlar oydu, buydu diyerek bir spekülasyona girmek istemiyorum. Devletin belediyesinde alacak ve verecekler bellidir. Haftanın bir günü Bandırma´ya gelerek yapılacak işleri görüşüyor ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Herkesi seviyoruz, Dursun Başkanı da seviyoruz. O´da biz de görev süresinin sonuna kadar Bandırma halkına hizmet etmekle mükellefiz, spekülasyon yapmakla değil.? dedi.
Kafaoğlu, hiçbir ilçeyi, ötekileştirmeden hizmetlerine devam edeceklerini sözlerine ekleyerek haftanın bir günü Bandırma´ya gelmeye devam edeceğini söyledi. Kafaoğlu ?Görüşmek isteyen vatandaşlarımız Balıkesir´e gelmesin, biz ayaklarına gidelim diyoruz. Bizim felsefemizde belediye başkanı hizmetkârdır.? diye konuştu.
Haber : Tufan Dalgıç



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli