Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kafaoğlu, İstanbul´da yaşayan hemşerilerini yatırıma davet etti

Kafaoğlu, İstanbul´da yaşayan hemşerilerini yatırıma davet etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İstanbul´da yaşayan Balıkesirlileri yatırım için Balıkesir´e davet etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İstanbul´da yaşayan Balıkesirlileri yatırım için Balıkesir´e davet etti.
EMITT Fuarı sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Balıkesirliler Derneği´nin de destekleri ile İstanbul´da yaşayan Balıkesirlileri yemekte buluşturdu.
Düzenlenen programa AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirli olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, Çapa Tıp Fakültesi Ortopedi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Aşık, İstanbul Balıkesirliler Dernek Başkanı Selim Can ve İstanbul´da ikamet eden Balıkesirli İş Adamları katıldı.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, gecede yaptığı konuşmada, ?Anadolu´nun özü olan bir memleketin hemşerileriyiz. Rabbim bu güzellikleri daim eylesin. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na seçildiği bu yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Öte yandan Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtı´nda şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Rabbim Afrin´de görev alan komutanlarımıza, askerlerimize güç ve kuvvet versin. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir´in çok önemli bir şehir olduğunu ve sürekli geliştiğini söyledi. Kafaoğlu, ?Balıkesir her geçen gün büyüyor, şehir olarak giderek yükseliyor. Balıkesir´e gelecek olan yatırımcılar acele etmeli, sonra yer kalmayabilir. İstanbul´da yatırımları bulunan Balıkesir´li kardeşlerimizi de Balıkesir´e davet ediyoruz, evinize, memleketinize yatırım yapmalısınız. Bu arada Afrin´de Zeytin Dalı Harekatı´nda ülkemizin sınır güvenliği için kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize başarılar diliyorum. Allah onları korusun, Allah askerlerimizi muzaffer eylesin. Harekat sırasında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.? dedi.
AK Parti Milletvekili Ali Aydınoğlu, geceyi organize ederek Balıkesirlilerle buluşmalarını sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve İstanbul Balıkesirliler Derneği´ne teşekkür etti.
Konuşmaların ardından program Seyit Onbaşı canlandırması ve güreş gösterisi ile devam etti. Gece, Tekeler Köyü Zeybeği, Balıkesir Bengisi ve Balıkesir Yöresel Halk Oyunları gösterilerinin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli