Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kafaoğlu, ?Sırça köşklerde oturmaya gelmedik?

Kafaoğlu, ?Sırça köşklerde oturmaya gelmedik?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yaklaşan kış mevsimi öncesinde asfalt ve inşaat sezonunun sonuna geliniyor olması nedeniyle başlatılan çalışmaları bizzat yerinde denetliyor.

Beraberinde kurmaylarıyla birlikte sahada devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kafaoğlu, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Son olarak önceki gün Savaştepe İlçesi´nde yapımı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden Kapalı Pazar yeri ve asfalt serim işlerini inceleyen Kafaoğlu, sonrasındaysa yapımı sona eren ve kullanıma açılan Savaştepe-Karabeyler yolunda incelemelerde bulundu.
Yapılan çalışmaların tamamının insan odaklı olduğunun altını çizen Kafaoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Savaştepe´de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde görmek için sahada olduklarını belirtti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden bugüne kadar sahada ve halkın içinde olduğuna vurgu yapan Başkan Kafaoğlu, kendisinin bu göreve saraylarda ve sırça köşklerde oturmak için gelmediğini söyledi.
Savaştepe´nin Sarıbeyler Mahallesi´nde yapımı tamamlanan sıcak asfalt çalışmasını da yerinde inceleyen Kafaoğlu, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
Sarıbeyler Mahallesi´ne mezbaha kazandırmak için ihale yaptıklarını paylaşan Kafaoğlu sözlerini şu ifadeler ile noktaladı: ?Sarıbeyler Mezbahası´nın ihalesini yaptık. 10 yıllığına yüklenici bir firma aldı. Tam 1 milyon liralık yatırım yapacak. Bu hafta sonuna kadar yer teslimini yapıyoruz. Tarım ve Orman Bakanlığı´nın istediği standartlarda bir mezbaha olacak. Artık Sarıbeyler´de hayvanlarımızı mezbahada kestirebileceğiz. Ayrıca civar yerleşim birimleri de kesimlerini burada yaptırabilecek. Böylece Sarıbeyler Mahallemize de bir hareketlilik gelmiş olacak. Sizin halinizden en iyi anlayan birisiyim. İçinizden birisiyim. Rahat olun, vatandaş ne istiyorsa onu yapmaya hazırım.?
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli