Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kafaoğlu, STK´ları önemsediklerini açıkladı

Kafaoğlu, STK´ları önemsediklerini açıkladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, sivil toplum örgütleriyle olan temaslarını sürdürürken ?Tüm kuruluşlarımızın adlarının başında Balıkesir var.

 Bizim tek öznemiz Balıkesir. Tüm çalışmalarımız Balıkesir´i kalkındırmak, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmektir. Bunun için STK´larımızı önemsiyoruz? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, oda seçimlerinin tamamlanmasının ardından kendisini ziyaret eden Ticaret Odası, Esnaf Odaları Birliği ve Şoförler Odası yönetim kurullarına iade-i ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledi.
İlk olarak Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin ve yönetim kurulunu ziyaret eden Başkan Zekai Kafaoğlu, sonrasında Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve yönetim kurulunu ve sonrasında ise Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem´i ziyaret etti.
Ziyaretlerde sivil toplum örgütlerinin önemine dikkati çeken Başkan Kafaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını dile getirerek ?Tüm odalarımızın isminin başında Balıkesir yazıyor. Yani tüm odalarımız ve sivil toplum örgütlerimiz Balıkesir için hizmet ediyor. Hepimizin ortak gayesi Balıkesir´i kalkındırmak, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek. Bunun için STK´larımızı önemsiyoruz. Onlarla birlikte hareket ediyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli