Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kafaoğlu´dan Vali Yazıcı´ya iade-i ziyaret

Kafaoğlu´dan Vali Yazıcı´ya iade-i ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´ya iade-i ziyarette bulundu.


Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi sonrasında Başkan Zekai Kafaoğlu´nu, makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu´nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı, Başkan Kafaoğlu ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Nazik kabullerinden dolayı Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür eden Başkan Kafaoğlu, ?Ülkemize ve güzel insanlarımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışıyoruz. İnanıyorum ki birlikte çok daha güzel ve başarılı işlere imza atacağız." dedi.
Başkan Kafaoğlu, Vali Yazıcı´ya Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin yürüttüğü hizmetler, projeler ve planlamalar hakkında da bilgiler verdi.
Vali Ersin Yazıcı´da, "Belediyeler yerel yönetimlerin en önemli parçasıdır. Belediyelerimizle çalışmalarımızda işbirliği halinde olacağız. Balıkesir ortak paydasında, Balıkesir´in geleceği için, Balıkesir´e kalıcı hizmetler sunmak için el birliğiyle, gönül birliğiyle, işbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkan Kafaoğlu´na bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli