Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kafaoğlu´ndan Bandırma´ya modern balık hali sözü

Kafaoğlu´ndan Bandırma´ya modern balık hali sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Balık Hali´nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi.

Mevcut balık halinin ihtiyaca cevap vermediğini balıkçı esnafıyla paylaşan Başkan Kafaoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak 2019 yılında ilçeye yeni balık hali kazandırılması konusundaki çalışmaların startını vereceklerini söyledi.
Yeni balık halinin ilçe merkezinden uzak bir yere yapılırken perakende balık satış yerlerinin ise vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği alanlara yapılması gerektiğinin altını çizen Başkan Kafaoğlu, bu konuyla ilgili yer arayışlarının ise halen devam ettiğini açıkladı.
Balıkçılardan, 4 ay kira alınmasın talebi
Kafaoğlu, balıkçı esnafının 4 aylık balık yasağında dükkân kiralarının alınmaması yönündeki talebini ise ?Belediyeler kar amaçlı kurulan birimler değildir. Ancak verilen hizmetlerinde karşılanması gerekiyor. Bu anlamda Bandırma Balık Hali´ne verilen hizmetler var. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için kira bedellerinin alınması kaçınılmazdır. Bu teklifinizi değerlendirerek kira bedellerinde tekrar güncellemeye gidilebiliriz.? ifadesini kullandı.
Toplantının sonunda balıkçı esnafı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´na isminin yazıldığı bordo beyazlı bir forma etti. Haber:
Bandırma İlk Habera



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli