Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Kalkınma Ajansı ve Esnaf Teşkilatı işbirliğine gidiyor

Kalkınma Ajansı ve Esnaf Teşkilatı işbirliğine gidiyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Balıkesir Esnaf Teşkilatı işbirliği ve güç birliği yapacak.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Balıkesir Esnaf Teşkilatı işbirliği ve güç birliği yapacak.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan ve ekibi Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Başkanı Mesut Aşanel`i ziyaret etti.
Genel Sekreter Mustafa Gündoğan  GMKA, KOSGEB ve BESOB ile İşbirliği Güç birliği yapmayı önerdi. Gündoğan işbirliği güç birliği içinde Balıkesir`de on yedi oda, il genelinde seksen altı odanın üyelerine 250 bin  hibe 500 bin kredi, 6 ay veya 24 ay vadeli olmak üzere toplam 750 bine kadar destek vermeyi bu desteğe proje hazırlayarak alabileceklerini söyledi.
Ayrıca esnafların 5 üye 50 şer bin liralık sermaye ile bir şirket kurduklarında proje hazırlayarak bu hibeden yararlanabileceklerini belirten Gündoğan "Sermaye yapısı kadar hibe alabilecekler. Proje bu üçlü kurum tarafından incelenerek hazırlanacak. Projeleri gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde tekrar toplanacak olan üç grup çalışmalara hız verecekler" dedi. 
Toplantıya BESOB Başkan vekilleri Necdet Erkan, Kazım Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem, Genel Sekreter Hüseyin Saran, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Madeni Eşya Odası Başkanı İsmail Pala, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, Sebzeciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Yançıl ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol katıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false