Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Kamil Saka, Edremitte tarih yazmaya kararlı

Kamil Saka, Edremitte tarih yazmaya kararlı

Haftanın ilk günüde Akçayda seçmenleriyle bir araya gelen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberliği en üst noktaya çıkartarak seçimi kazanmak istediklerini söyledi.

Haftanın ilk günüde Akçay`da seçmenleriyle bir araya gelen CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberliği en üst noktaya çıkartarak seçimi kazanmak istediklerini söyledi. 
Akçaylı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, 30 Mart tarihinde kurulacak olan yeni Edremit`te, rantın değil, kardeşlik ve sevginin egemen olacağını belirtti.
Akçay`da yıllardan beri Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü`den yana tavır alan bir kitle olduğunu ve bunun kendilerini son derece mutlu ettiğini söyleyen Saka, konuşmasını şöyle sürdürdü: "30 Mart tarihinde önümüze gelecek olan sandık, demokrasinin gereği olarak 4 yılda bir önümüze konulan kutudan ibaret olmayacaktır. 30 Mart tarihinde, yolsuzluklara, dini sömürenlere, geleceğimizi kişisel çıkarları için heba edenlere karşı mücadele edeceğiz."
Saka: "Tarih yazmaya kararlıyım"
Saka, 27 yıldır Güre beldesinde belediye başkanlığı yaptığını, koruma ordularıyla gezmediğini ve asla vatandaşları sekreter odalarında saatlerce bekletmediğini açıkladı.
27 yıldır Güre`yi hangi düşünce ile yönetiyorsam, Edremit`te de aynı özeni göstereceğimizden şüpheniz olmasın diye konuşan Saka, "Biz bu göreve talip olurken, birilerinin cebi dolsun ve rant sağlansın diye değil, halkımızın yaşam standardı daha da yukarıya çıksın, istihdam ortamları yaratılsın, emeğin, alın terinin ve kardeşliğin egemenliği iktidar olsun istiyoruz. Bu niyetle, bu şevkle ve inançla yola çıktık ve 30 Mart tarihinde sizlerin desteğiyle tarih yazacağız açıklamasında bulundu.
Edremit`in sorunlarını 27 yıllık belediyecilik tecrübesi ile aşacaklarını öne süren Saka, "Türkiye Cumhuriyeti`nin Misak-ı Milli sınırlarını kırmızı çizgisi olarak benliğine kazıyan her yurttaşımıza kapımız ardına kadar açıktır" şeklinde konuştu.
Akçaylıların sevgi gösterileri arasında konuşmasını sonlandıran Saka, 30 Mart`a kadar bütün Cumhuriyet Halk Partililerin inançla çalışmasını ve kazanılacak zafere inanmasını istedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı