Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kamu-Sen sözcüsünden teröre tepki

Kamu-Sen sözcüsünden teröre tepki

Bandırma Türk Eğitim Sen Bandırma Temsilcisi ve Kamu Sen Bandırma Sözcüsü Arda Ertan, son günlerdeki terör saldırılarına ilişkin yaptığı değerlendirmelerini basın ile paylaştı.

Bandırma Türk Eğitim Sen Bandırma Temsilcisi ve Kamu Sen Bandırma Sözcüsü Arda Ertan, son günlerdeki terör saldırılarına ilişkin yaptığı değerlendirmelerini basın ile paylaştı.
Türkiye Cumhuriyeti´nin son dönemlerde daha önce olmadığı kadar yoğun bir kuşatma ve saldırı altında olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Ertan, ?Üç tarafı denizlerle çevrili, muhteşem kültürel ve doğal zenginliklere sahip, çok değerli yer üstü ve yer altı kaynakları ile belki de dünyanın en güzide toprakları olan vatanımızda yüzyıllardır gözü olan emperyalist güçler artık düğmeye basmış, tetikçi olarak kullandıkları alçak terör örgütleri vasıtasıyla bizi yıpratıp zayıflatmaya, iç savaş çıkarmaya ve nihayetinde de cennet vatanımızı parçalayıp ele geçirmeye iyiden iyiye niyetlenmişlerdir. İç ve dış tehditlerin bizi çepeçevre sardığı bu zor zamanlarda üst üste gelen terör eylemleri sonucunda onlarca, yüzlerce masum vatandaşımızı, askerimizi ve polisimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü kalplerimizde hissetmekteyiz. Asli görevimiz sendikacılık faaliyetleriyle çalışanlarımızın daha uygun koşullarda mutlu, üretken ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak olan bizler, ülkemizin içerisinde bulunduğu kritik durum karşısında tüm önceliğimizi ulusal güvenlik ve toplumsal barış-huzur olarak belirlemiş bulunmaktayız. Şüphesiz Türkiye Cumhuriyeti hem geçmişten gelen tarihsel gücü ile hem de mevcut imkanları ile ?kudretli´ ve bu zorlukların üstesinden gelebilecek bir devlettir. Şu aşamadan sonra terörle mücadele konusunda ne gerekiyorsa yapılmalı, masumları merhamet etmeden katleden bu teröristlere de kesinlikle merhamet gösterilmemelidir. Daha fazla verecek canımız ve de bu hainliklere karşı gösterecek en ufak sabrımız kalmamıştır. Eğitim, sağlık, adalet, ulaşım, turizm, ekonomi ve sosyal yaşama ilişkin tüm konulara ait meseleler ve problemler ancak ve ancak terör belası def edilince, milli güvenlik ve toplumsal huzur sağlanınca ele alınıp çözüme kavuşturulabilir. Bizler, Kamu Sen Ailesine mensup çalışanlar olarak terörle mücadele konusunda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu konuda tüm yetkililerin de kendini sorgulaması, terörle mücadelede zafiyet veya yetersizlik gösterenlerin de derhal daha fazla olumsuzluklara yol açmadan görevini daha etkili kişilere devretmesini bekliyoruz. Yüce Yaradan devletimizi ve milletimizi her türlü tehlikeden korusun, hep birlikte daha mutlu ve aydınlık günlere ulaşmak ortak dileğimiz olsun.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli