Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kanarya ve Kafes kuşları semineri

Kanarya ve Kafes kuşları semineri

Edremit Belediyesi seminere ev sahipliği yaptı Edremit Kanarya ve Kafes Kuşları Derneği tarafından seminer düzenlendi. Seminere Edremitin MHPli Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıçta dinleyici olarak katıldı.

Edremit Belediyesi seminere ev sahipliği yaptı
Edremit Kanarya ve Kafes Kuşları Derneği tarafından seminer düzenlendi. Seminere Edremit`in MHP`li Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç`ta dinleyici olarak katıldı. 
Edremit Belediyesi Meclis  Salonu`nda geçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu 2. Başkanı Oğuz Özkaya`da  katıldı. Seminer boyunca kuş üreticilerine  "Irklar, tüy kalitesi, eşe hazırlama ve eşe atma, yavru bakımı, gelişimi ve beslenmesi" konularında detaylı bilgi verildi.
Türkiye genelinde yapılacak olan yarışmalarda görevlendirilecek hakemlerin puanlama ve kuş türleri hakkında bilgi ve fikir alışverişi yapıldı. Seminere çevre ilçelerde bulunan konuyla ilgili dernekler yoğun ilgi gösterdi. 
Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu 2. Başkanı Oğuz Özkaya, Federasyon Genel Sekreteri Sedat Genç, Federasyon Yöneyim Kurulu Üyesi  Ersan Güvenliye ve federasyon  halkla ilişkiler sorumlusu Senad Gül`e organizasyona katkılarından dolayı Edremit Kanarya ve Kafes Kuşları Derneği tarafından birer teşekkür plaketi verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı