Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kanava Sahil Bandında Sona Doğru

Kanava Sahil Bandında Sona Doğru

Kısa süre önce yapımına başlanan Kanava Sahil Bandı yenileme çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Yeni turizm sezonuna yetiştirilmesi için çaba gösterilen alanda bilindiği gibi 570 metre uzunluğundaki bölüme toplam 6 bin 822 m2 Terzza cinsi karo

Kısa süre önce yapımına başlanan `Kanava Sahil Bandı` yenileme çalışmalarında sona yaklaşılıyor. 
Yeni turizm sezonuna yetiştirilmesi için çaba gösterilen alanda bilindiği gibi 570 metre uzunluğundaki bölüme toplam 6 bin 822 m2 `Terzza` cinsi karo döşenmesi planlandı.
Toplam maliyeti 429 Bin lira olarak belirlenen karo döşenmesi konusunda son aşama gelindiği ve önümüzdeki günler içerisinde de yolun tamamının yayalara tahsis edileceğini belirten yüklenici firma yetkilisi, bordür ve yaya kaldırım çalışmalarının da aynı proje kapsamında ele alındığı ifade etti.
Hava muhalefeti nedeniyle işin yavşladığını da vurgulayan bir yetkili, "Karo döşenecek zeminin önce tesfiyesi, hasır beton dökülmesi ve betonun üzerine kum yayılmasından sonra gerekli çalışmalar gerçekleştirilir. Zeminin sağlam olması şarttır. Betonlanma çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız. Bundan sonraki çalışmalarımız daha seri bir şekilde devam edecek. Planlanan sürede yeni şekliyle çift yönlü sahil bandını halkın hizmetine açacağız. rdek`in ana alterlerinden olan sahil bandında mevcut ağaçlandırmaların yınısıra refüjler de çiçeklendirilerek görsel alamda bir güzelliğinde sağlanmasına çılışacağız.Erdek Blediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün projesi de böylelikle uygulamaya konulacakır." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı