Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kandemir, Yücel Yılmaz´a destek için Balıkesir´e geldi

Kandemir, Yücel Yılmaz´a destek için Balıkesir´e geldi

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan Balıkesir´e mesaj getirdi.

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dan Balıkesir´e mesaj getirdi.
Cumhur İttifakı AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz´ın ?Şehir Tasavvuru ve Proje Tanıtım Toplantısı´nda katılmak için Balıkesir´e gelen AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Balıkesir için gönderdiği mesajı vatandaşlarla paylaştı.
AK Parti belediyeciliğinin Balıkesir´de güzel işlere imza attığını söyleyen Kandemir, Cumhurbaşkanımızdan çok güzel mesajlar getirdiğini ifade etti.
Yücel Yılmaz´ın projelerinde merkezi hükümetin üzerine düşen görevlerin de olduğunu işaret eden Kandemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızla en son görüştüğümde Balıkesir´e gideceğimi söyledim. Bana dedi ki, ´Hemşerilerime çok selam söyle, benim emanetimi de onlara taşı, Yücel Yılmaz´ın söylediklerinde merkezi hükümetin üzerine düşen her ne var ise arkasında olduğumuzu Yücel Yılmaz´ın sözünün sözüm olduğunu arkadaşlarımıza ilet´ dedi. Şimdi bu enerjimizle, umudumuzla cumhurbaşkanımızın desteği ile geleceğe dair iddiamızla Balıkesir´de bayrağı daha yukarıya taşıyacağız" dedi.
Kandemir, "Bu coğrafyanın kokusunu dokusunu içinde yaşayan bu milletin öz değerlerini gönlünde aklında ülküsünde taşıyan bir hareket olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin beraber yola çıkıp oluşturdukları bu Cumhur İttifak´ı inanıyoruz ki Balıkesir´de Allah´ın izniyle 31 Mart´ta başarılı olacak.? diyerek sözlerine ekledi,ö
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli