Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kanlı infazın failleri yakalandı

Kanlı infazın failleri yakalandı

Bandırma Ayyıldıztepe Son Kurşun Anıtı´nda meydana gelen 3 kişinin cinayetiyle ilgili flaş gelişme

Bandırma Ayyıldıztepe Son Kurşun Anıtı´nda meydana gelen 3 kişinin cinayetiyle ilgili flaş gelişme.

Bandırma Ayyıldıztepe Son Kurşun Anıtı´na yakın bir noktada bir çoban tarafından biri otomobil içerisinde ikisi ise aracın yakınında olmak üzere 3 cesede rastlanmıştı.
Cesetleri görünce şoke olan çoban hemen Bandırma İlçe Jandarma Komutanlığı´na bilgi verdi. Kısa sürede gelen jandarma ekipleri, baş, göğüs, sırt ve bacaklarına isabet eden kurşunlarla öldürülen kişilerin cesetlerini Bandırma Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Cesetler daha sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu´na gönderildi.
Ardından yapılan kimlik kontrollerinde öldürülen kişilerin 45 yaşındaki Sinan Demir, 30 yaşındaki İlhan Küçükşahin ile 19 yaşındaki Özgür Güven olduğunu belirledi.
Cinayetlerle ilgili kapsamlı soruşturma başlatan jandarma, dün Bandırma´da bir eve yaptığı baskında, cinayet şüphelileri olarak Koray Y.(27), Tolga A.(27) ve Şahin A.(29) gözaltına aldı. Zanlıların sorguları devam ediyor.

Cinayet mahallinde bulunan otomobilin Bursa´dan kiralandığı, cinayetlerin alacak-verecek veya silah konusundaki bir anlaşmazlıktan olabileceğini tahmin ediliyor.

Suçlarını kabul ettikleri öne sürülen şüphelilerin, silah satmak için buluştuklarıSinan Demir, Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin ile bozuk olan bir tabanca yüzünden tartıştıklarını ve bu nedenle, önce sürücü koltuğunun yanında oturan Sinan Demir´i, ardından ise kaçmaya çalışan Özgür Güven ve İlhan Küçükşahin´i öldürdüklerini söylediği ifade edildi. Gözaltına alınan 3 kişinin cinayet sonrası denize attıkları 3 tabanca ise güvenlik güçleri tarafından denizden çıkartılıp emanete alındı. 

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli