Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kapak toplama bir sevdaya dönüştü

Kapak toplama bir sevdaya dönüştü

Her mavi kapak, bir adım'' kampanyası sona esrede, gönül dostlukları devam eden fahri görevlilerin kampanyası son bulmadı.

“Her mavi kapak, bir adım’’ kampanyası sona esrede, gönül dostlukları devam eden fahri görevlilerin kampanyası son bulmadı.
Erdek ilçesi Şahinburgaz Mahallesi sakinlerinden, Ali Rıza Çırpanlı kampanyanın başladığı günden bu yana birkaç kez teslim ettiği kamyonlar dolusu kapaklardan bir kamyon daha teslim etti.

Bandırma Engelli ve Engelli ailelere Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, Şahinburgaz’a giderek mavi kapakları teslim aldı.
Kapakların kamyona yüklenme sinde yardımcı olan Çırpanlı, Başkan Hüseyin Uçar’dan yine teşekkür aldı.
Ali Rıza Çırpanlı, kapakların toplanmasında kendisine Çayağazı Muhtarlığı ile Çakıl Köyü Hicaz Balıkçılık’ın destek verdiğini, toplumsal çalışmalarda olduğu gibi bu kampanyada kendisine destek veren muhtarlar ve Hicaz Balıkçılığa teşekkür ederek, mavi kapak toplama çalışmasının devam edeceğini söyledi.
Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar,’’Çayağazı Mahallesi sakini Ali Rıza Çırpanlı’nın üstlendiği sosyal misyon bir çok kimseye örnek olmuştur. Bu toplumsal bir katkıdır, Bana ne demekle kayıtsız kalmak hele bizim gibi Müslüman bir topluma yakışmaz, işte bu mantıkla yola çıkan Çırpanlı’yı cani gönülden kutluyor, kendisine destek veren herkesi tebrik ediyorum.’’ dedi.
Çöpe atılan ağ mantarları da değerlendirildi
Hayırsever Ali Rıza Çırpanlı ``Çakıl balıkçılarından Hicaz Grubunun verdiği kullanılmayan eski ağ mantarlarını Bandırma Engelliler Derneğine mavi kapaklar gibi bağış yaptık. Çevremizdeki duyarlı balıkçı esnafı depolarındaki eski ağ mantarlarını çöpe atmayıp sevabı kendilerine olmak üzere bağış yapacaklarını bekliyoruz`` diyerek sözlerine ekledi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı