Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kapalı Pazar yeri yapım ihalesi gerçekleştirildi

Kapalı Pazar yeri yapım ihalesi gerçekleştirildi

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın önceliğinde yer alan projelerinden biri olan Kapalı Pazar Yeri yapımı ihalesi yapıldı.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın önceliğinde yer alan projelerinden biri olan Kapalı Pazar Yeri yapımı ihalesi yapıldı.
Belediye Meclis Salonunda yapılan ihalede 9 firma teklif verdi. İhale öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dursun Mirza, katılımcı firmalara teşekkür edip, ihalenin Bandırma’ya hayırlı olmasını diledi.
Meclis salonunda, 9 firmanın kapalı zarf usulü verdiği teklifle ihale başladı. İhale komisyonu üyelerince kapalı zarfta verilen teklifler ve belgeler tek tek incelendi. İncelme sırasında firmaların vermiş olduğu teklifler açıklanarak katılımcı firmalara duyuruldu. Bundan sonraki aşamada teslim edilen belgelerin inceleneceği ve gerekli açıklamanın bu incelemenin ardından yapılacağı belirtildi.
İhale öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Mirza, bu projenin Bandırma için önemli olduğunu, yoğun uğraşlar sonucunda bu süreci ihale aşamasına getirdiklerini söyledi.
Mirza, devamında şu bilgiyi verdi: “Görüldüğü gibi ihalemiz açık ve şeffaf bir şekilde yapılıyor. Umuyorum ki kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanır ve halkımızda uzun yıllar beklediği projenin gerçekleşmesine kavuşmuş olur.” dedi.
23 Ağustos tarihinden itibaren geçici olarak eski yerinde kurulacak olan Cumartesi pazarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Mirza, buradaki parsellerle ilgili kuraların çekildiğini tezgah açmak isteyen esnafımızın yerini belediyeden öğrenerek tezgahlarını açabileceklerini söyledi.
Başkan Mirza konuşmasının ardından ihale başlamadan salondan ayrıldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli