Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kapalıspor Salonu Platformu çalışmalarını sürdürüyor

Kapalıspor Salonu Platformu çalışmalarını sürdürüyor

Kurulduktan sonra ilk ziyareti Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslana yaparak platforma destek isteyen Erdek Kapalıspor Salonu Platformu nun ikinci durağı Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızın makamıydı.

Kurulduktan sonra ilk ziyareti Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan`a yaparak platforma destek isteyen `Erdek Kapalıspor Salonu Platformu` nun ikinci durağı Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın makamıydı.
Platform Başkanı Erhan Göçmen`in öncülüğünde yapılan ziyarette, okul aile birliği temsilcileriyle birlikte hareket ederek, ilçede bir türlü hayata geçirilemeyen kapalıspor salonu eksikliğini yerel yöneticilerin desteğiyle, 2011 bütçesi ödeneğine koydurabilmek çalışmasıdır şeklinde ilçe Kaymakamı Kaygısız`a aktaran Göçmen, sosyal hayatın da önemli bir gereksinimi olan kapalıspor salonu ihtiyacının karşılanması konusunda Kaymakam Kaygısız`dan destek beklediklerini açıkladı.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, platform heyetine, konunun öneminin farkında olduğunu belirtip, devamında şu açıklamada bulundu: "Bu konudaki çalışmalarınızı bende destekliyorum. Bu eksikliğin en kısa sürede giderilebilmesi için projenin bu yıl sonuna kadar 2011 yatırımlar programına konulması gerekiyor. Dolayısıyla sivil grup olarak sizler ve biz yöneticiler birlikte çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Bende elimden ne gerekiyorsa hemen yapmaya başlayacağım" şeklinde konuşup heyete teşekkür etti.

Öte yandan `Erdek Kapalıspor Salonu Platformu` heyeti  dün Balıkesir`e giderek vali yardımcısı Ali Osman İşsen  ve Selda Dural`ı makamında ziyaret etmişler, daha sonra da Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak ile bir görüşme yaptıkları öğrenilmiştir.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı